Področje, ki mu je zadnje čase namenjeno ogromno pozornosti, a nemalokrat na nepravih mestih.

Varstvo osebnih podatkov in zasebnosti je nedvomno področje, ki v obdobju hitre digitalizacije in informacijske družbe, v katerem živimo, predstavlja enega izmed temeljev pravno urejenega podjetja. Skladnost z GDPR in slovensko zakonodajo na tem področju zahteva korenit pregled poslovnih procesov podjetja.

Pomagamo vam do hitre identifikacije ranljivosti v vaši organiziciji in zagotovimo pravno dokumentacijo in izobraževanje, ki bodo zaščitile vaše poslovanje.

Varstvo osebnih podatkov in zasebnost

Kateri so temelji pravno urejenega podjetja? Preberite tukaj.

O preostalih treh temeljih, si preberite tukaj: Kadri in interna regulacija, pogodbena razmerja in intelektualna lastnina.

Varstvo osebnih podatkov in zasebnosti je posebno področje, saj poseže v prav vsak aspekt poslovanja podjetja. Osebne podatke tako obdelujete tako na področju kadrov, pogodbenih razmerij in seveda v okviru marketinških aktivnosti. Ravno zaradi te specifike se je potrebno ureditve področja lotiti po korakih, upoštevajoč obstoječ poslovni proces podjetja.

Urejeno področje varstva osebnih podatkov vam daje pregled in nadzor nad tokom osebnih podatkov v vašem podjetju. Na ta način lažje zagotavljate ustrezno varstvo podatkov, po drugi strani pa je lažja tudi organizacija načrtovanih obdelav osebnih podatkov.

Ustrezno ravnanje z osebnimi podatki pa je v današnjem digitalnem svetu nedvomno tudi izkaz odgovornosti in zrelosti podjetja.

Niste prepričani kako potekajo tokovi osebnih podatkov v vašem podjetju in ali so obdelave, ki jih izvajate skladne z novo zakonodajo?

Kontaktirajte nas!

Na naši spletni strani vam brezplačno ponujamo obrazec Hitri pregled obdelave osebnih podatkov – marketing, s pomočjo katerega lahko ocenite skladnost vaših marketinških aktivnosti.

Obrazec prejmete tako, da v spodnje polje vpišete vaš e-poštni naslov. Nanj se bo poslala e-pošta s priponko samoocene.

 

  Vaše podatke skrbno varujemo in jih obdelamo zgolj za namene priprave odgovora. Več o obdelavi v naši politiki zasebnosti.

   

  Ste ga že preizkusili?

  Pošljite nam rezultat na ana@consilium.si, mi pa vam bomo na podlagi vaših rezultatov pripravili 100% vam prilagojeno ponudbo za ureditev področja.

  Dodatne informacije so vam na voljo na:

  Nasvete s področja osebnih podatkov in zasebnosti pa najdete tudi v naših (aero)dinamičnih novicah.