Vprašajte Ano

Kaj se bo dogajalo v okviru projekta Vprašajte Ano?

Projekt Vprašajte Ano je nastal v želji približati pravo in pravno ureditev podjetnikom, ki se vsakodnevno srečujejo s takšnimi in drugačnimi pravnimi izzivi. Ne glede na to ali gre za sklenitev pomembne pogodbe s potencialnim naročnikom, ureditev kadrovskih vprašanj ali pa zagotovitev skladnosti z GDPR, je pravna ureditev ključna za uspešno poslovanje.

Kot pravna svetovalka številnim podjetjem, sem opazila, da se določena vprašanja oz. dileme pojavljajo pogosteje. Ker gre za temeljno znanje in pravila, ki jih mora poznati vsak podjetnik, sem se odločila, da najpogostejša vprašanja mojih naročnikov zberem in pripravim odgovore, ki vam bodo dostopni na tej spletni strani.

Dobrodošli!

Sem Ana in sem pravna svetovalka, ki podjetjem pomaga varno krmariti med obširno in včasih kompleksno zakonodajo. Upam, da vam nasveti, ki jih boste našli tukaj, pridejo prav.

Na tej strani bodo torej predstavljeni odgovori na najpogostejša vprašanja, s katerimi se srečujejo podjetniki. Odgovore na posamična vprašanja bom dodajala sproti in seznam posodabljala. Cilj tega projekta je izpostaviti ključne teme s področja prava, ki obremenjujejo podjetnike, in izpostaviti zorne kote, ki so pri posameznem vprašanju pomembni.

Upam, da boste med temi odgovori našli koristne informacije zase in za vaše podjetje.

V kolikor pa vašega vprašanja ni na seznamu vas vabim, da mi pišete tukaj ali pa mi vprašanje pošljete na ana@consilium.si z zadevo “Vprašajte Ano“ in potrudila se bom, da vaše vprašanje umestim v spodnjo rubriko.