O nas

Kaj delamo drugače?

  • Smo 100% osredotočeni na vaš posel

  • Naši nasveti so jasni, naše rešitve praktične in prilagojene vašim potrebam

  • Razumemo dinamiko vašega posla in spoštujemo vaše cilje in vrednote

  • Naš Izziv je težave preprečiti in ne zgolj gasiti požare

  • Izobraževanje in usposabljanje sta ključen del našega posla

Ana Antunićević

Mag. prava

Ana je pravnica, speciallizirana za področja varstva osebnih podatkov in zasebnosti, pogodbenih razmerij, interne ureditve podjetja in kadrovske zadeve. Z veseljem pa se loti tudi izzivov iz drugih področij gospodarskega prava. Svoje veščine in izkušnje je pridobivala v odvetništvu, sedaj pa strankam svetuje v lastni pisarni.

Njena posebnost je njen pogled na pravo, saj verjame, da je pravno svetovanje poseben odnos, katerega temelj je medsebojno zaupanje. zato pri svojem delu na prvo mesto postavlja strokovnost, transparentnost in razumevanje.

TUJI JEZIKI
Angleščina, hrvaščina, srbščina

IZOBRAZBA
Mag. prava, Pravne fakultete Univerze v Ljubljani

TELEFONSKA ŠTEVILKA
+386 64 229 447

E-POŠTA
ana@consilium.si

CONTACT CARD
 
LINKEDIN
 

Nekaj več o Ani

˝Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.˝
Lewis Carroll in Alice in Wonderland

Je citat, ki me navdihuje pri delu z ljudmi – in mi omogoča, da skupaj z vami izpeljemo ˝nemogoče˝ – včasih še pred zajtrkom.

Kadar ne delam na bolj-ali-manj mogočih projektih pa uživam v raziskovanju širnega sveta na potovanjih ali potapljanju v domišljijski svet med stranmi dobre knjige. Čas pa se najde tudi za kulinarične umetnine.

Dela se lotimo premišljeno in informirano. Pred opravo storitve, raziščemo vse zorne kote odprtega izziva; s tem zagotovimo strokovnost naših rešitev.

K vsaki nalogi pa pristopimo tudi osebno in z razumevanjem. Želimo vas čim bolje spoznati in prepoznati vaš način dela; s tem našim strokovnim rešitvam dodamo pridih edinstvenosti in jih prilagodimo vašim potrebam.

Vse naše storitve so opravljene v treh korakih:

  1. pridobitev relevantnih informacij o zadevi (glejte odgovor na vprašanje Kakšna je moja vloga?) in preučitev zadeve,
  2. predstavitev možnih rešitev in
  3. izvedba najustreznejše rešitve.

Načeloma popolnoma zaupamo v matematične formule, tudi v tisto, ki pravi, da če iz a sledi b in iz b sledi c, potem iz a sledi c, vendar smo mnenja, da so poslovni odnosi, zlasti odnos, ki ga zgradite s svojim pravnim svetovalcem nekaj posebnega. Lahko bi vam rekli, da smo pravi za vas, ker verjamemo v našo strokovnost, etiko dela in način, na katerega izvajamo svetovanje; ampak dejstvo je, da ljudje nismo matematična formula.

Zato vam predlagamo, da nas preizkusite. Pokličite nas (+386 64 229 447), nam pišite (ana@consilium.si) ali ostanite v stiku preko naših socialnih omrežij.

Od nas lahko pričakujete konkretne rešitve v dogovorjenem času in v okviru dogovorjenih stroškov.

Vaša vloga je najpomembnejša od vseh, saj ste vi tisti, ki usmerjate naš odnos z vašimi željami, potrebami in izzivi. Kljub temu pa od vas pričakujemo zgolj tri stvari: informacije, jasno izražene želje in iskrenost. Le z vsemi tremi elementi lahko zagotovimo strokovno pomoč.