Delovna energija

Zaženite delovno energijo v podjetju!

Online program

Consilium, pravno svetovanje, v sodelovanju z Bizinaizi, akademijo za osebno in poslovno rast

Z našim online programom boste:

 • poskrbeli za ureditev fleksibilnosti delovnih razmerij v okviru prava,
 • zagotovili jasna in razumljiva ˝pravila igre˝, ki jih bodo zaposleni lahko ponotranjili in tudi spoštovali,
 • vodjem omogočili, da bodo učinkovito vodili sodelavce ne glede na razmere,
 • vsem zaposlenim omogočili, da se bodo lažje osredotočili na aktivnosti, ki so dolgoročno pomembne za rast in razvoj vaše organizacije.

Kaj lahko od programa pričakujete?

V okviru programa se boste naučili:

 • kaj potrebujete za pripravo ustreznega pravnega okvirja za tip delovnega razmerja, ki najbolj ustreza vaši organizaciji glede na gospodarske razmere v svetu;
 • kako doseči fleksibilnost delovnih razmerij skladno z veljavno zakonodajo;
 • konkretnih korakov za ureditev dela od doma;
 • kako organizirati delo, da bo organizacija učinkovita tudi v primeru fleksibilnih delovnih razmerij zaposlenih;
 • kako optimirati čas vodij za dosego čim višje učinkovitosti pri delu.

Izvajalca programa

Consilium novica

 

Ana Antunićević, mag. prav. je pravna svetovalka, specializirana za svetovanje podjetjem, ki jim svetuje v okviru lastnega podjetja Consilium, pravno svetovanje. Ana svetuje na podlagi koncepta ˝legal design˝, ki stremi k uporabnim, učinkovitim in prilagodljivim rezultatom. Njena posebnost je njen pogled na pravo, saj verjame, da je pravno svetovanje poseben odnos, katerega temelj je medsebojno zaupanje. Zato pri svojem delu na prvo mesto postavlja strokovnost, transparentnost in razumevanje.

 

 

Dr. Franc Gider je poslovni svetovalec in mentor številnim podjetnikom in managerjem. Deluje v okviru zaščitene blagovne znamke Bizinaizi, ki združuje kompetence iz področja optimizacije poslovnih procesov, vodenja in osebne rasti. V svoji več kot 20 letni svetovalni karieri je sodeloval z več kot 250 organizacijami različnih dejavnosti in velikosti. Navdih za svoje delo črpa iz številnih izobraževanj, ki se jih udeleževal po vsem svetu od Amerike do Avstralije, iz številnih projektov na katerih je delal, predvsem pa iz lastnih izkušenj, saj je tudi sam bil direktor agencije z več kot 40 zaposlenimi. Kar uči tudi živi, saj nenehno raziskuje duhovne in energijske skrivnosti človeškega bitja ter vpliv osebnega razvoja na poslovno uspešnost in osebno srečo.

Investicija

Investicija v online program znaša 498 EUR + DDV.

Investicija vključuje:

 • Online program, ki vsebuje 4 module z učinkovitimi strategijami za vzpostavitev učinkovite fleksibilne delovne organizacije.
 • Cena programa je na organizacijo in ni omejena časovno, lahko ga uporabljajo vsi zaposleni v organizaciji.
 • Bonus 1: Pregled ukrepov za zagotovitev fleksibilnosti delovnih razmerij. Pregled vam pomaga vzpostaviti dodatne ukrepe na različnih področjih delovnih razmerij, s katerimi boste povišali prožnost vaše organizacije.
 • Bonus 2: 30-minut pravnega svetovanja s področja online programa. Pri našem programu se trudimo odgovoriti na čimveč vprašanj, vendar pa se zavedamo, da so podjetja specifična in unikatna, zato vam podarjamo 30-minut pravnega svetovanja s področja ureditve fleksbilnih delovnih razmerij.
 • Bonus 3: pripomoček za sproščanje VITO. VITO (VITality in Office) je pripomoček za obvladovanje stresa v vsakdanjem življenju. Namenjen je jutranji pripravi na dan, odmorom za sprostitev čez dan in pripravi na spanje. Pripomoček vsebuje tri posnetke z vodenim sproščanjem: daljši posnetek je dolg cca 19 minut in je namenjen jutranji pripravi na dan oziroma večerni pripravi na spanje, krajša posnetka pa trajata 6 oziroma 10 minut in sta namenjena za uporabo čez dan. Posnetke si lahko prenesete na računalnik oziroma telefon in jih poslušate prek slušalk.
 • Bonus 4: 30-minut osebnega svetovanja s področja organizacije dela in časa. Organizacije, ki bodo kupile online program, bodo lahko izkoristile 30 minutno svetovanje, ki je namenjeno razjasnitvi konkretnih vprašanj iz področja organizacije dela organizacijske enote (ali celotne organizacije).

Poskrbite za dvig produktivnosti vaše ekipe zdaj!

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o brezplačnih webinarjih na temo dela na domu, s katerimi boste lahko nadgradili svoj pravni okvir, IT okvir in ekipni duh!

 

 

Informacije in naročila:

Vaše podatke skrbno varujemo in jih obdelamo zgolj za namene priprave odgovora. Več o obdelavi v naši politiki zasebnosti.

Vprašanja in naročila lahko oddate tudi:

 • preko elektronske pošte na: ana@consilium.si
 • preko telefonske številke na: +386 64 229 447

 

 

 

 

 

 

 

 

Poskrbite za dvig produktivnosti vaše ekipe zdaj!

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o brezplačnih webinarjih na temo dela na domu, s katerimi boste lahko nadgradili svoj pravni okvir, IT okvir in ekipni duh!